Aruncă o privire la proiectele noastre!

 


Frumusețea designului


Î n majoritatea caselor moderne, designul este important.
Decideți ce aparate vor fi și dacă preferați încorporat sau independent. Gândește-te apoi la baterii și lavoare, care vor trebui să se îmbine perfect cu restul, cum ar fi blatul pentru blatul tău de exemplu.
Ai atât de multe materiale și nesfârșite culori din care să alegi: găsește-l pe cel care se potrivește cel mai bine cu orice altceva din cameră.
Și nu uitați de iluminat: o bucătărie modernă este cea care poate da nota finală pentru un rezultat și mai scenografic. Dar asta nu este tot: studiază aranjarea punctelor de lumină într-un mod inteligent și nu vei avea niciodată zone gri în tot spațiul pentru ați pregăti și găti preparatele.
Ai o bucătărie deschisă? Faceți alegeri studiate până la cel mai mic detaliu, astfel încât totul să se integreze perfect cu zona de zi pe care o dă cu vedere. O soluție utilă și inteligentă pentru a împărți cele două medii poate fi crearea unei peninsule, care este și o suprafață de sprijin suplimentar confortabilă.


Bucătăria este o parte integrantă a decorului casei tale. Pentru aceasta este esențial să aibă același stil.

Dacă sunteți iubitor de linii curate și geometrii contemporane, creați o bucătărie modernă personalizată. Practicitatea, funcționalitatea și inovația sunt caracteristicile fundamentale ale acestui tip de bucătărie și vă deschid către o lume a posibilităților de personalizare.

Indiferent de dimensiunea bucătăriei tale, cu un proiect pe măsură există întotdeauna o soluție pentru fiecare nevoie.


INSPIRAȚI-VĂ DIN LUCRĂRILE NOASTRE!